FAQ Downloads

EN DE
Requirements Engineering Magazine-Das Magazin für RE-Fachleute von IREB
Jetzt online ansehen
Schnellsuche
Company Profiles
Downloads FAQ

Cibit Academy B.V.

cibit academy is het opleidingslabel van inspearit en onderscheidt zich in de markt door een passie voor kennisoverdracht in de breedste zin van het woord.

Wij bieden een uitgebreid palet aan IT-opleidingen met open inschrijving, (maatwerk) in-company opleidingsprogramma’s én unieke, academisch geaccrediteerde Master of Science programma’s in IT-architectuur en IT-management.

Up-to-date

cibit academy stelt haar visie op opleidingen continu bij en houdt de opleidingen voortdurend up-to-date op basis van marktontwikkelingen en input van onze ervaren docenten. Hierdoor bouwen we ons ‘thought leadership’ op in de zes vakgebieden waarin we gerenommeerd én trendsetter zijn:

Onze docenten dragen direct bij aan ontwikkelingen in de vakdiscipline door middel van het spreken op (internationale) congressen en het publiceren van artikelen.

Theorie én praktijk

Wij richten ons op het verhogen van de professionaliseringsgraad van organisaties en onze cursisten/studenten. Een doeltreffende mix tussen theorie en praktijk én tussen IT-vakkennis en onderwijskundige expertise is daarbij onze onderscheidende kracht.

Onze docenten en opleidingsontwikkelaars zijn naast hun onderwijsactiviteiten ook altijd werkzaam in de adviespraktijk van onze organisatie, en acteren vaak als ervaren architecten of adviseurs in verschillende klantomgevingen.


Trainings Level
Foundation Level

Training Typ
Präsenz
Niederlassungen
Nieuwegein, Velp
Trainings (Länder)
Niederlande

Kontakt

Cibit Academy B.V.
Arnhemsestraatweg 33
6881 ND Velp
Niederlande

Website